Recent Posts

joi, 9 octombrie 2014

Aventurile lui Tuyen în America!

      Vietnamul într-o zi oarecare. Într-un mic orăşel trăia bogata familia Lam, iar în această zi este mare sărbătoare în casa lor pentru că micuţa Tuyen tocmai a împlinit 14 ani. După marea petrecere, când toată lumea se pregătea de culcare, Tuyen se duse în camera mamei ei şi îi spuse: "Mamă, astazi am împlinit 14 ani şi vreau să-ţi spun că, de câteva zile, mi-au crescut câteva fire de păr pe corp şi nu ştiu ce să fac cu ele."
      "Fata mea, de astăzi începi o nouă viaţă, iar primele semne de bogăţie au început să apară. Să nu tai şi nici să nu arzi acele fire de păr, ci să le laşi să crească cât mai mari. Cu cât este mai lung acel păr cu atât mai fertilă vei fi. Adică vei putea face copii mai uşor. Trebuie să ştii că îţi va creşte păr pe mâini, pe picioare şi sub braţ. Să-l laşi să crească cât mai liber şi vei avea parte de plăceri nebănuite cu băieţii sau cu soţul tău. Trebuie să mai ştii că bărbaţilor le place părul de pe pielea nevestelor. Ei spun că cu cât este mai mare şi mai des cu atât mai bogată şi mai fericită va fi familia lor. Ai observat că, de 14 ani, eu şi tatăl tău nu numai că nu ne-am certat, dar suntem fericiţi şi bogaţi împreună. Şi toate acestea le-am obţinut cu ajutorul acesteia..." - spuse mama în timp ce lăsă să-i cadă camaşa de noapte, descoperind un corp plin de păr atât pe mâini, picioare cât şi sub braţ şi între picioare.
      Timpul trecu, iar micuţa Tuyen creştea de la an la an, şi părul odată cu ea. Acum are 20 de ani şi îşi amintea cum în ultimii ani, era îndeajuns să iasă cu prietenele în cluburi sau la terase şi băieţii făceau roată în jurul lor, admirându-le părul de pe corp şi încercând să le intre în graţii. În aceşti ani, a avut parte de experienţe intime cu băieţi şi, în urma acestora, a considerat că mama ei a avut dreptate când a spus că va avea parte de experienţe nebănuit de plăcute datorită părului de pe corp. Dovedind inteligenţă, ascultare şi încredere, părinţii ei au decis să-i permită să-şi urmeze studiile într-o ţară stăină, dacă aceasta este şi dorinţa ei. Aşa că într-o zi de octombrie, tânăra Tuyen era într-un campus universitar din America, gata să înceapă o nouă etapă din viaţa ei. În prima zi îşi cunoscu şi cele trei colege de cameră: o franţuzoaică, o englezoaică şi o italiancă. Fiind un anotimp rece mai tot timpul, era îmbrăcată în pantaloni şi bluze ce-i acopereau tot corpul, lăsând să i se vadă doar palmele şi chipul angelic. După o săptămână de cursuri intense, colegele de cameră i-au propus ca sâmbătă seara să iasă într-un club pentru a se destinde alături de băieţii din campus.
      Iată că a sosit şi ziua de sâmbătă, iar Tuyen se îngrijora neştiind cum ar trebui să se îmbrace pentru a fi pe plac băieţilor din alte ţări. Colegele îi recomandă să poarte o rochie de seară fără mâneci şi cu spatele gol dar, cel mai important, să fie cât mai scurtă, iar deasupra să poarte un palton lung pe care în club să-l dea jos. Aşa că Tuyen îşi cumpără o rochie albastră după indicaţiile colegelor şi îşi făcu apariţia în club, alături de ele, aşezându-se la masa rezervată dinainte. După doar două cocktail-uri, fetele se încălziră, aşa că renunţară la paltoane şi geci şi săriră pe ringul de dans. Tuyen mai rămase la masă pentru a-şi mai face puţin curaj şi a observa mai bine modul în care se dansează aici. Când considera că a reţinut mişcările de dans, se ridică de la masă, îşi lăsă paltonul pe bancă şi sări în mijlocul ringului, ridicând mâinile şi începând să imite mişcările celorlalte fete. În momentul în care apăru în mijlocul ringului de dans, toţi cei prezenţi au rămas stupefiaţi de prezenţa ei, retrăgându-se la cel puţin cinci metri de ea. Ba unii dintre ei au izbucnit într-un urlet de groază şi au zburat din club la vederea ei. Colegele ei s-au ascuns în mulţime şi s-au făcut nevăzute din club. Tuyen a rămas mirată că toţi o privesc cu groază şi neînţelegând ce s-a întâmplat, s-a retras la masa ei, dar văzând că nici hainele colegelor nu mai erau acolo hotărî să plece spre camera ei.
      În prima zi de facultate după acel week-end, printre colegi apăru zvonul că în respectivul club îşi făcu apariţia o maimuţă îmbrăcată într-o rochie albastră. Colegele de cameră începură să o evite, iar ea nu înţelegea de ce. După câteva zile uneia dintre colege i se făcu milă de ea şi, găsind-o singură în cameră, încercă să stea de vorbă cu ea.
      "Tuyen, observ că eşti fată inteligentă cu un chip angelic aşa că ar trebui să stăm puţin de vorbă despre ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara în club. Ai observat că atunci când ai ajuns în mijlocul ringului şi ai început să dansezi, majoritatea celor prezenţi s-au retras? Te-ai întrebat de ce? Din cauza părului de pe corpul tău." - îi spuse încercând să-i explice cu calm ceea ce s-a întâmplat.
      "Dar ce are părul meu? În ţara mea, dacă o fată are cât mai mult păr pe corp, înseamnă că va fi foarte bogată şi va avea succes la băieţi." - spuse Tuyen, neînţelegând ce vrea să zică colega ei din Franţa.
     "Am să-ţi arăt!" - spuse franţuzoaica şi dispăru în baie de unde se întoarse îmbrăcată doar cu un halat de baie, pe care îl lăsă să cadă în faţa ei. "Priveşte cu atenţie corpul meu!
      Tuyen privi cu atenţie corpul colegei sale şi observă că nu există nici un fir de păr pe corpul acesteia. "Cum este posibil aşa ceva? Tu ar trebui să fii foarte săracă şi să nu ai succes la băieţi!" - îi spuse Tuyen mirată de ceea ce vedea.
     "Dimpotrivă Tuyen, pentru a avea succes în viaţă, dar mai ales pentru a fi înconjurată numai de băieţi frumoşi şi bogaţi, trebuie să nu ai nici un fir de păr pe corp. Trebuie să ai tot timpul o piele fină şi catifelată pentru a avea succes în viaţă." - îi spuse colega, încercând să-i explice situaţia.
     "Dar cum pot scăpa de părul de pe corp şi cum pot avea tot timpul o piele fină şi catifelată? Te rog să mă ajuţi!" - se rugă Tuyen de colega ei.
     "Te voi ajuta. Având în vedere că va fi pentru prima dată când te vei epila şi cum nu vrem să ai umflături, zgârieturi, arsuri sau urme de ceară, am să-ţi recomand o metodă mai puţin dureroasă ce constă în epilarea definitivă cu IPL. Aceasta este o tehnică ce foloseşte fascicule de lumină extrem de concentrate pentru a penetra firul de păr. Aceasta este posibilă cu ajutorul unui dispozitiv care foloseşte lumina intensă pulsată (IPL), cu rolul de a încălzi firul de păr fără a afecta pielea. Astfel, căldura coboară până la rădăcina firului şi o distruge. Dar pentru a folosi această metodă, trebuie întâi să te pregătesc. Iar pentru asta ar trebui ca mai intâi să-ţi epilez pielea cu un aparat de ras cu o seară înainte de epilarea definitivă. Am epilatorul Silk'n Glide, ce este ideal pentru această metodă. El funcţionează cu tehnologia HPL (Home Pulse Light) şi oferă până la 50 000 de impulsuri, iar viteza poate fi reglată de la 1 impuls pe secundă până la 1 impuls la 3,5 secunde. Dar gata cu vorbăria. Mai bine dezbracă-te să te ajut să te epilezi cu aparatul de ras, iar mâine dimineaţă folosim acest aparat pentru epilarea definitivă. - spuse colega în timp ce o pregătea pe Tuyen pentru prima şedinţă de epilare din viaţa ei.
      A doua zi de dimineaţă, a urmat prima şedinţă de epilare definitivă cu epilatorul Silk'n Glide.  Şedinţa a început cu un duş pentru ca pielea să fie curată, după care i s-a aplicat un gel special pentru a atenua durerea. După aplicarea acestui gel s-a folosit epilatorul Silk'n Glide, iar pentru ca pielea ei să nu aibă parte de o reacţie urâtă, prin arsuri ale pielii sau pigmentarea pielii, s-a folosit epilarea prin alunecare cu 1 impuls pe secundă acoperind o suprafaţă de 3 cm pătraţi, după care alunecă şi lansează un nou impuls, pentru o altă suprafaţă de 3 cm pătraţi, nefiind necesară încărcarea lui. Cu acest epilator, Tuyen a putut scăpa, în mai puţin de două ore, de părul de pe tot corpul, fiind ideal pentru majoritatea zonelor de pe corp. După această şedinţă de epilare definitivă, Tuyen a observat că părul de pe corpul ei s-a rărit cu aproape 60% şi creşte din ce în ce mai puţin. Totodată a fost avertizată ce trebuie şi ce nu trebuie să facă după această epilare cu IPL. În primul rând, nu trebuie să se expună la soare timp de două săptămâni după această şedinţă, totodată nu trebuie să facă baie sau duş fierbinte în următoarele 48 de ore, deoarece pielea este sensibilă la căldură. Bineînţeles că nici nu se poate gândi să consume alcool în următoarele 24 de ore, deoarece îi deshidratează pielea.
    În week-end-ul următor, după această şedinţă de epilare, fetele îşi făcură apariţia în acelaşi club. De data aceasta, au avut nevoie doar de un cocktail pentru a se încălzi şi a se arunca în mijlocul ringului de dans. Şi Tuyen era printre ele. Acum nu mai fugea nimeni de ea, ba chiar majoritatea băieţilor dansau în jurul ei şi îi admirau pielea fină şi mătăsoasă, printre ei numărându-mă şi eu. Dacă iniţial mă mulţumeam să-i admir chipul angelic, stând la masa mea şi savurând un whisky pentru curaj, după câteva minute m-am apropiat de ea şi am început să dansez împreună cu ea. După doar un astfel de dans, am observat că nu-i sunt indiferent, aşa că am continuat să dansez din ce în ce mai aproape de ea, începând astfel o conversaţie. Noaptea a fost minunată în compania ei, iar când trebuia să plece am făcut schimb de numere de telefon şi am stabilit să ne vedem a doua zi.
      Prima noastră întâlnire a fost foarte frumoasa, descoperind că avem multe pasiuni comune, motiv pentru care am decis să ne vedem şi în următoarele zile. Într-una dintre aceste zile Tuyen, mi-a povestit despre obiceiurile din ţara ei privind părul de pe corpul femeilor şi semnificaţia acestuia, precum şi cum a decurs prima experienţă de epilare definitivă, ce i-a făcut-o una dintre colegele de cameră. Cu această ocazie, i-am spus că majoritatea europenilor şi americanilor apreciază şi admiră mai mult fetele ce au grijă ca pielea lor să fie fină, mătăsoasă şi fără nici un fir de păr.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014!

0 comentarii: